Share Button

anxietatea de separare

Cum sa va ajutati copilul cu probleme de anxietate?

Copilul tau plange si nu-ti mai da drumul atunci cand esti nevoit(a) sa te desparti de el, fie ca este la gradinita, fie ca este la scoala? Observi ca nu se joaca cu ceilalti copii, ca nu vrea sa doarma singur si ca te prefera sa stai doar cu el?
Ce se intampla cu acesti copii? Sunt copii cu varste intre 3 si 7 ani care sufera de anxietate de separare atunci cand sunt lasati singuri la gradinita sau la scoala ori atunci cand parintele pleaca de langa ei.

Obiectivele workshop-ului:

1. Diferenta dintre frica si anxietate
2. Cauzele fricii si anxietatii
3. Adaptarea copilului la mediul gradinitei/scolii
4. Tehnici si metode de interactiune prin joc cu copilul

Cui se adreseaza Workshop-ul ?

Workshop-ul se adreseaza parintilor care sunt interesati in a-si clarifica ce inseamna: frica, anxietatea de separare, dificultatile de adaptare, timiditatea copilului si care vor sa invete cum sa gestioneze aceste stari, trairi, manifestari comportamentale ale copilului.
Workshop-ul este interactiv si se vor invata tehnici si metode de interactiune prin joc cu copilul.

Trainer:

Workshop-ul este moderat de doamna Psiholog Clinician Specialist Alina Maria Blagoi. Experienta noastra in domeniul psihologiei este de peste 12 ani.

Pentru detalii si inscrieri:

Sunt disponibile maxim 10 locuri, dar care se retin in ordinea inscrierilor, data limita fiind 25 martie. Pretul este de 100 lei.
Notati in agenda: joi, 26.03.2015, intre orele 18.00-21.00.

Cabinet Individual de Psihologie Blagoi Alina
Alexandru Deparateanu, Nr. 20, Et. 3, Ap 9, Interfon 009, Bucuresti, Sector 1 (intre Gara de Nord si Podul Basarab, la 2 minute de metrou)
Tel: 0744/670577, 0730/587458
E-mail: alina@psiholog-recrutare.ro

No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Website