Share Button

26.11 – 16.12.2013

anxietate1

In perioada 26 nov.  – 16 dec. 2013 Cabinetul Individual de Psihologie Alina Maria Blagoi organizeaza campania “Evaluarea Emotiilor la Adulti”.

Anxietatea este o stare afectiva caracterizata printr-un sentiment de insecuritate, de tulburare, difuz. Tulburarile de anxietate sunt foarte frecvente și afecteaza 14% din populație. Anxietatea reprezinta o problema foarte frecvent intalnita in viața de zi cu zi. Aproximativ 25% din populație sufera de anxietate care ar necesita tratament intr-o anumita perioada a vieții lor. Alți 25% au o anxietate mai puțin severa.

Caracteristica principala a acestora este sentimentul de frica sau/și ganduri cronice (constante), repetitive, de ingrijorare, care reprezinta un element de stres pentru persoana respectiva și care interfereaza cu activitațile din viața sa.

Alte simptome comune tuturor tipurilor de anxietați:

Alte simptome comune tuturor tipurilor de anxietați:
a) Reactii fiziologice:
1. hipervigilenta si tensiune musculara,
2. respiratie rapida si neregulata,
3. palpitatii,
4. tremuraturi, greata, senzatie de lesin, diaree, gura uscata, transpiratie;
b) Ganduri disfunctionale:
1. atentie hiperfocalizata pe „pericole”,
2. rationamente neintemeiate pe date sau pe logica;
3. predictii catastrofice,
4. sentimentul ca iti pierzi controlul si ca vei innebuni;
c) Comportamente de evitare:
1. evitarea situatiilor sau a comportamentelor considerate periculoase,
2. efectuarea repetitiva a unor comportamente care induc senzatia de siguranta.

Consideram ca evaluarea emotiilor este foarte importanta pentru a se putea preveni sau pentru a se urma tratamentul corespunzator.

Persoanele care sufera de anxietate se vor putea bucura de o viata normala si sanatoasa daca trateaza la timp anxietatea.

Programul se va desfasura la Cabinetul Individual de Psihologie Alina Maria Blagoi, din Prelungirea Ghencea, Nr. 122. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 0744 670577 sau 0730 587458.

Cabinetul Individual de Psihologie Alina Maria Blagoi ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, adolescenti si copii, precum si terapie individuala si de grup.

In urma rezultatului chestionarelor beneficiati de o evaluare gratuita a emotiilor din partea Cabinetului Individual de Psihologie Alina Maria Blagoi. 

Completează chestionarul pentru a beneficia de o evaluare gratuită a emotiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Website