Share Button

campanie  gratuita depresie 1

In perioada 16, 17, 18 iunie 2015 persoanele cu varste cuprinse intre 18 și 75 de ani, care sufera de depresie, pot beneficia de o consultatie gratuita in cadrul „Campaniei de evaluare gratuita a depresiei”.

Depresiile sunt cele mai frecvente probleme emotionale si afecteaza calitatea vietii tale si a celor din jur. Daca nu este diagnosticata la timp, depreesia poate avea repercusiuni grave.

Depresia este o tulburare care afecteaza dispozitia, gandurile, structura stimulativ-dinamica a persoanei (motivatia, afectul, vointa). Ea ocupa locul doi pe lista celor mai des intalnite afectiuni medicale. Suferinta depresivului este foarte mare si afecteaza toate planurile existentei: viata privata, viata de cuplu/familie, viata profesionala si, in cazuri extreme poate pune viata in pericol prin ganduri sau actiuni suicidale.

Specialistii considera ca evaluarea emotiilor este foarte importanta pentru a se putea preveni sau pentru  a se urma tratamentul corespunzator. Daca depresia este descoperita din timp, persoanele care sufera de aceasta se vor putea bucura de o viata normala.

Programul se va desfasura la Cabinetul Psihologic Alina Blagoi, din:

str. Alexandru Deparateanu, nr. 20, ap. 9,  et. 3, Sector 1, Bucuresti.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0730/ 58.74.58 sau 0744/ 67.05.77 sau 

E-mail: alina@psiholog-recrutare.ro.

Cabinetul Psihologic Alina Blagoi ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, adolescenti si copii, precum si terapie individuala si de grup.

Afla mai multe si despre:
No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Website