Share Button

06 – 10 octombrie 2014

campanie depresie 1

In perioada 6-10 octombrie 2014 bucurestenii cu varste cuprinse intre 18 și 75 de ani, care sufera de depresie, pot beneficia de o consultație gratuita in cadrul „Campaniei de evaluare gratuita a depresiei”.

Depresiile sunt cele mai frecvente probleme emotionale si afecteaza calitatea vietii tale si a celor din jur. Daca nu este diagnosticata la timp, poate avea repercusiuni grave.

Depresia este o tulburare care afecteaza dispozitia, gandurile, structura stimulativ-dinamica a persoanei (motivatia, afectul, vointa). Ea ocupa locul doi pe lista celor mai des intalnite afectiuni medicale. Suferinta depresivului este foarte mare si afecteaza toate planurile existentei: viata privata, viata de cuplu/familie, viata profesionala si, in cazuri extreme poate pune viata in pericol prin ganduri sau actiuni suicidale.

Specialistii considera ca evaluarea emotiilor este foarte importanta pentru a se putea preveni sau pentru  a se urma tratamentul corespunzator. Daca se descopera din timp persoanele care sufera de depresie se vor putea bucura de o viata normala.

Programul se va desfasura la Cabinetul Psihologic Alina Blagoi, din:

str. Alexandru Deparateanu, nr. 20, ap. 9,  et. 3, Sector 1, Bucuresti.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

– numerele de telefon: 0730 587458 sau 0744 670577 sau 

la adresa de e-mail: alina@psiholog-recrutare.ro.

Cabinetul Psihologic Alina Blagoi ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, adolescenti si copii, precum si terapie individuala si de grup.

Afla mai multe si despre:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Website